VIGI NVR4032H 32 Channel Video Record

Ostukorvis rakendub
VEEL 10% allahindlust
(min. 10€ ostul)
679 €

Järelmaksuga ostes alates 23,14 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

VIGI NVR4032H VIGI 32-kanaliga võrgu videoregistraator Võime dekodeerida 16 kanalit @ 2MP või 8 kanalit @ 4MP: Naudi rohkem kanaleid, vaata otseülekannet ja taasesitust samal ajal. HDMI ja VGA liidesed: Toetavad sõltumatuid videoväljundeid. H.265+:

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

VIGI NVR4032H

VIGI 32-kanaliga võrgu videoregistraator

  • Võime dekodeerida 16 kanalit @ 2MP või 8 kanalit @ 4MP: Naudi rohkem kanaleid, vaata otseülekannet ja taasesitust samal ajal.
  • HDMI ja VGA liidesed: Toetavad sõltumatuid videoväljundeid.
  • H.265+: Kaamerad ei pea kasutama liigset võrgulaiust - seadmed edastavad kokkusurutud videopilti, et säästa kettaruumi ja vähendada võrgukoormust, kõik ilma salvestuskvaliteeti ohverdamata.
  • Kuni 320Mbps sisene ja väljaminev ribalaius: Võimaldab NVR-il hallata rohkem kõrge eraldusvõimega kaameraid.
  • Massmälu: Toetab 4 draivi SATA-liidesega, kuni 10 TB igaüks.
  • 16-kanaliline samaaegne taasesitus: Vaata kuni 16 kaamerat korraga, suurenda kiirust ja leia sündmusi oma videokavast, et videoid hõlpsalt vaadata.
  • Kaks Etherneti porti: Toetab kolme võrgurežiimi, sealhulgas mitme aadressi režiimi, varundusühendust ja ribalaiuse tasakaalustamist.
  • Plug & Play: Uute, kasutamata VIGI IP-kaamerate automaatne lisamine NVR-ile ja nende kohe aktiveerimine muudab seadme paigaldamise kiiremaks kui kunagi varem.
  • Kaugseire: Pühendatud VIGI rakendus, graafiline veebiliides ja VIGI turvahaldur võimaldavad kaugseiret lihtsal ja mugaval viisil.
  • Riiulimontaaž: Ruumisäästlik ja lihtne paigaldus.
  • ONVIF standarditele vastavus: Lihtne lisada VIGI ja kolmanda osapoole IP-kaameraid, et luua tugev ja mitmekesine võrk tänu suurele ühilduvusele.

Eri perspektiivid ühel ekraanil

4K HDMI videoväljund ja 32MP dekodeerimisvõime

Selge 8MP eraldusvõime tagab, et saate jäädvustada iga detaili. 16 kanali dekodeerimise efektiivsus 2MP eraldusvõimes või 8 kanali dekodeerimine 4MP eraldusvõimes võimaldab teil nautida mitme kanali otsevaadet ja taasesitust samal ajal.

Sõltumatud videoväljundid

Märkimisväärselt vähendatud aeg ekraanide vahetamiseks.

Ühendage HDMI ja VGA portid kahe erineva ekraaniga ja valige, mida soovite neil kuvada. Nii saate nautida mitme kanali otseülekandeid samaaegselt.

VGA ja HDMI portidel kuvatakse otseülekanded ning nende konfiguratsiooni ja taasesituse liidesed. See võimaldab kasutajatel esitada salvestatud videot või seadmeid konfigureerida, samal ajal otseülekannet vaadates.

Mitmed pordid erinevate funktsioonide jaoks

VIGI NVR4032H salvestil on palju suhtlusvõimalusi, nagu 16× häire sisendit, 4× häire väljundit, kahesuunaline heli edastamine, videoväljund, sõltumatud videoväljundid ja palju muid ettevõtte jälgimiseks sobivaid võimalusi.

Suur ribalaius kõrge eraldusvõimega kaameratele 320Mbps videolink ribalaius

Suur ribalaius võimaldab ühendada rohkem kõrge eraldusvõimega kaameraid teie NVR-iga.

VIGI võrgu videoregistraatoriga saab ühendada kuni 32 HD-kaamerat, mis on laborikatsetes VIGI kaamerate abil kinnitatud.

Turvalisus igapäevaks ja igaks tunniks 4 SATA liidest (kuni 10 TB igaüks)

Ühendatud kaamerate salvestiste automaatne ja pidev salvestamine kuni 40 TB tagab teie andmete turvalisuse,

millele pääsete kiiresti ja mugavalt juurde.

Ruumisäästlik ja lihtne paigaldus. Riiulimontaaž

Lihtsalt paigaldage NVR riiulisse, ühendage see sobivate kaablitega ja see on valmis tööks. Tänu sellele saab seadet edukalt kasutada paljudes tööstus- ja ärirakendustes.

Unustage pikad ühilduvusloendid. ONVIF standarditele vastavus

Lihtne lisada VIGI ja teiste tootjate IP-kaameraid võimaldab teil suure ühilduvuse tõttu luua tugeva ja mitmekesise võrgu.

Üks ökosüsteem. Täielik turvalisus. Juhtige oma äri rahuliku meelega

Professionaalne TP-Linki jälgimissüsteem võimaldab teil kaitsta oma ettevõtet olenemata kohast ja ajast. Unikaalsed funktsioonid, usaldusväärne kvaliteet, lihtne paigaldus ja mugav haldamine on kombinatsioon, mis tagab teie ettevõtte turvalisuse.


Channels 32
Resolution 1920 x 1080 (FHD 1080)
Max. number of disks 4
Max. capacity of disks 10
HDD interface SATA
Video compression H.264+
Video compression H.265
Video compression H.265+
Video compression H.264
Wireless communication WiFi
Alarm inputs 16
Alarm outputs 4
Connectors 2 x 3,5 mm minijack
Connectors 2 x USB 2.0
Connectors 2 x D-Sub
Connectors 1 x HDMI
Connectors RS-232 (COM)
Connectors 1 x USB 3.0
Weight 4
Recording modes 1 channel, resolution: 3840x2160/30Hz,1920x1080/60Hz,1680x1050/60Hz, 1440x900/60Hz, 1280x1024/60Hz,1280x720/60Hz, 1024x768/60Hz
Viewing modes 1 channel, resolution: 1920x1080/60Hz,1680x1050/60Hz,1440x900/60Hz, 1280x1024/60Hz, 1280x720/60Hz,1024x768/60Hz
Dimensions 440 × 330 × 44 mm
Accessories included VIGI NVR4032H recorder Mouse Installation Guide Power cable HDD power cables HDD data cables Mounting brackets Screws Rubber feet
Connectors 2 x RJ-45

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
4.4 kg
Pakendi laius
53 cm
Pakendi kõrgus
10 cm
Pakendi pikkus
44 cm

Toote koodid

EAN
4895252500752
Tootja kood
MOTPLKAMPVHR004

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge